Traiteur

Warme voor- en tussengerechten

Kaaskroketten met groentegarnituur € 8,50
Garnaalkroketten met groentegarnituur € 10,00
Mixed kaas- garnaalkroket met groentegarnituur € 9,50
Zalmkroketten met groentegarnituur € 10,00
Kipkroketten met groentegarnituur € 9,00
 
Koninginnehapje € 10,00
Gevuld vissersbootje € 11,00
 
Scampi’s in lookboter € 12,00
Scampi’s in julienneroomsaus € 12,00
Scampi’s in zachte currysaus en fijne groentjes € 12,00
Scampi’s in saffraansaus € 13,00
Scampi’s in kreeftensaus € 13,50
 
Zalmfilet in witte wijnsaus € 15,00
Kabeljauwhaasje in julienneroomsaus € 15,00
Kabeljauwhaasje in Mornaysausje (kaas) € 15,00
Paling in ’t groen € 22,50
Paling in dragonroomsaus € 22,50
Groenlandtarbot met preiroomsaus en garnalen € 17,95
Lotte met zachte groene peperroomsaus € 17,95
Halve kreeft Amoricaine of andere wijze dagprijs
 
Tongrolletjes met witte wijnsaus en garnalen € 16,75
Tongrolletjes met witte druivensaus € 16,75
Tongrolletjes met preiroomsaus en garnalen € 16,75
Tongrolletjes met kreeftensaus € 17,95
Normandische tongrolletjes (paling, champignons, mosselen en garnalen) € 18,25
Tongrolletjes met zalm gevuld en brunoisesausj € 18,25



Voorgaande sausen kunnen bij elke vissoort geserveerd worden.
Alle visgerechten worden opgediend met aardappelpuree of rijst.

De visschotels kunnen als hoofdgerecht gekozen worden,
mits een supplement van € 3,50 per persoon.

 

   Download hier onze volledige prijslijst

 

BTW
Bovenstaande prijzen zijn incl. 6% btw.
Naargelang de situatie kan een ander btw-tarief van toepassing zijn.
Klik hier voor meer info.

 



Kalender













Netwerk

 

Nieuwsbrief