›› Home ›› Over ons ›› Filosofie

Over ons

Filosofie

Sinds mensenheugenis hebben mensen altijd al gefeest. Elke gelegenheid om iets te vieren werd te baat genomen om bij een lekkere maaltijd samen te komen. Met twee man of met een heel leger, feesten is van alle tijden. De Oude Belgen deden het al, met stoverijvlees en zelfgemaakt bier. In de Middel-eeuwse kastelen draaiden geschoten herten aan grote spitten boven reusachtige haardvuren.

Wereldwijd is de cultus van de gastronomie overal aanwezig. Elke streek, elk land, elke cultuur heeft zijn eigen keuken. De Belgisch/Franse keuken is een van de meest vermaarde ter wereld. Toch is een voortdurende zorg op elk niveau van groot belang om aan alle kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

In onze westerse wereld zijn de eetmogelijkheden legio. Er zijn talrijke restaurants, maar ook de fastfoodtenten en pizzeria’s zijn de laatste tien jaar als paddestoelen uit de grond gerezen. Er zijn er hele goeie bij. En wie kan weerstaan aan de heerlijke geur als je langs een frituur komt?

Maar feesten is meer dan alleen maar lekker eten. Er komt veel meer bij kijken om een feest te laten slagen. Wat er in de keuken gebeurt, blijft de basis. Als organisator mag je hier geen enkel risico nemen. Alles wat er in de keuken binnenkomt moet voldoen aan de hoogste eisen op vlak van versheid en kwaliteit. En alles wat de keuken verlaat, draagt de toets van de chef.

Traiteur Vanhoeck wil zich positioneren als verzekeraar van de beste culinaire diensten op vlak van feestaannemingen. Een doorgedreven flexibiliteit staat garant voor de beste formule die voor uw feest past. Samen met u wordt ruim vooraf een draaiboek opgesteld, waarbij u duidelijk zicht krijgt op alle elementen (samenstelling van menu, diensten, kostenplaatje, enz).

Tijdens het feest wordt alles geregisseerd volgens de gemaakte afspraken. Wij vragen regelmatig of alles naar wens verloopt. Zo maken wij uw feest samen met u tot een succes. We volgen gewoon onze filosofie.Kalender

Netwerk

 

Nieuwsbrief