Traiteur

Warme voor- en tussengerechten

Kaaskroketten met groentegarnituur € 7,50
Garnaalkroketten met groentegarnituur € 9,00
Mixed kaas- garnaalkroket met groentegarnituur € 8,50
Zalmkroketten met groentegarnituur € 9,00
Kipkroketten met groentegarnituur € 8,00
 
Koninginnehapje € 9,00
Gevuld vissersbootje € 10,00
 
Scampi’s in lookboter € 11,00
Scampi’s in julienneroomsaus € 11,00
Scampi’s in zachte currysaus en fijne groentjes € 11,00
Scampi’s in saffraansaus € 11,75
Scampi’s in kreeftensaus € 12,50
 
Zalmfilet in witte wijnsaus € 14,00
Kabeljauwhaasje in julienneroomsaus € 13,50
Kabeljauwhaasje in Mornaysausje (kaas) € 13,50
Paling in ’t groen € 21,00
Paling in dragonroomsaus € 21,00
Groenlandtarbot met preiroomsaus en garnalen € 15,95
Lotte met zachte groene peperroomsaus € 16,95
Halve kreeft Amoricaine of andere wijze dagprijs
 
Tongrolletjes met witte wijnsaus en garnalen € 15,75
Tongrolletjes met witte druivensaus € 15,75
Tongrolletjes met preiroomsaus en garnalen € 15,75
Tongrolletjes met kreeftensaus € 16,95
Normandische tongrolletjes (paling, champignons, mosselen en garnalen) € 17,25
Tongrolletjes met zalm gevuld en brunoisesausj € 17,25



Voorgaande sausen kunnen bij elke vissoort geserveerd worden.
Alle visgerechten worden opgediend met aardappelpuree of rijst.

De visschotels kunnen als hoofdgerecht gekozen worden,
mits een supplement van € 3,50 per persoon.

 

   Download hier onze volledige prijslijst

 

BTW
Bovenstaande prijzen zijn incl. 6% btw.
Naargelang de situatie kan een ander btw-tarief van toepassing zijn.
Klik hier voor meer info.

 



Kalender













Netwerk

 

Nieuwsbrief