Traiteur

Warme voor- en tussengerechten

Kaaskroketten met groentegarnituur € 7,25
Garnaalkroketten met groentegarnituur € 8,45
Mixed kaas- garnaalkroket met groentegarnituur € 7,95
Zalmkroketten met groentegarnituur € 8,50
Kipkroketten met groentegarnituur € 7,50
 
Koninginnehapje € 8,50
Gevuld vissersbootje € 9,25
 
Scampi’s in lookboter € 10,75
Scampi’s in julienneroomsaus € 10,75
Scampi’s in zachte currysaus en fijne groentjes € 10,75
Scampi’s in saffraansaus € 11,75
Scampi’s in kreeftensaus € 12,00
 
Zalmfilet in witte wijnsaus € 13,50
Kabeljauwhaasje in julienneroomsaus € 12,50
Kabeljauwhaasje in Mornaysausje (kaas) € 12,50
Paling in ’t groen € 19,00
Paling in dragonroomsaus € 19,00
Groenlandtarbot met preiroomsaus en garnalen € 14,25
Lotte met zachte groene peperroomsaus € 16,00
Halve kreeft Amoricaine of andere wijze dagprijs
 
Tongrolletjes met witte wijnsaus en garnalen € 15,00
Tongrolletjes met witte druivensaus € 15,00
Tongrolletjes met preiroomsaus en garnalen € 15,00
Tongrolletjes met kreeftensaus € 16,50
Normandische tongrolletjes (paling, champignons, mosselen en garnalen) € 16,75
Tongrolletjes met zalm gevuld en brunoisesausj € 16,75



Voorgaande sausen kunnen bij elke vissoort geserveerd worden.
Alle visgerechten worden opgediend met aardappelpuree of rijst.

De visschotels kunnen als hoofdgerecht gekozen worden,
mits een supplement van € 3,50 per persoon.

 

   Download hier onze volledige prijslijst

 

BTW
Bovenstaande prijzen zijn incl. 6% btw.
Naargelang de situatie kan een ander btw-tarief van toepassing zijn.
Klik hier voor meer info.

 



Kalender













Netwerk

 

Nieuwsbrief