Traiteur

Warme voor- en tussengerechten

Kaaskroketten met groentegarnituur € 7,00
Garnaalkroketten met groentegarnituur € 8,15
Mixed kaas- garnaalkroket met groentegarnituur € 7,60
Zalmkroketten met groentegarnituur € 8,40
Kipkroketten met groentegarnituur € 7,25
 
Koninginnehapje € 8,00
Gevuld vissersbootje € 8,80
 
Scampi’s in lookboter € 10,00
Scampi’s in julienneroomsaus € 10,00
Scampi’s in zachte currysaus en fijne groentjes € 10,00
Scampi’s in saffraansaus € 11,00
Scampi’s in kreeftensaus € 11,50
 
Zalmfilet in witte wijnsaus € 12,75
Kabeljauwhaasje in julienneroomsaus € 11,50
Kabeljauwhaasje in Mornaysausje (kaas) € 11,50
Paling in ’t groen € 16,00
Paling in dragonroomsaus € 16,00
Groenlandtarbot met preiroomsaus en garnalen € 13,75
Lotte met zachte groene peperroomsaus € 15,25
Halve kreeft Amoricaine of andere wijze dagprijs
 
Tongrolletjes met witte wijnsaus en garnalen € 14,25
Tongrolletjes met witte druivensaus € 14,25
Tongrolletjes met preiroomsaus en garnalen € 14,25
Tongrolletjes met kreeftensaus € 15,75
Normandische tongrolletjes (paling, champignons, mosselen en garnalen) € 16,00
Tongrolletjes met zalm gevuld en brunoisesausje € 16,00



Voorgaande sausen kunnen bij elke vissoort geserveerd worden.
Alle visgerechten worden opgediend met aardappelpuree of rijst.

De visschotels kunnen als hoofdgerecht gekozen worden,
mits een supplement van € 3,00 per persoon.

 

   Download hier onze volledige prijslijst

 

BTW
Bovenstaande prijzen zijn incl. 6% btw.
Naargelang de situatie kan een ander btw-tarief van toepassing zijn.
Klik hier voor meer info.

 



Kalender













Netwerk

 

Nieuwsbrief